RECEPTES DE PROFIT

POLLASTRE A LA PLANXA AMB SALSA CREMOSA DE VI RANCI

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

10 minuts

Fàcil

Comparteix

NECESSITAREM




 180 g de pit de pollastre

 Sal

 Oli d’oliva

 50 ml de vi ranci

 ceba tendra amb la part verda

 cullerada de mantega

 50 ml de nata

 

COM HO FEM?

 

Salem el pollastre i el daurem per tots dos costats en oli calent, el reservem. En la mateixa paella (si no està cremada), hi afegim un raig d’aigua, remenem el fons i reservem aquest líquid. Hi afegim la mantega, la ceba picada i ho deixem coure a foc mitjà sense daurar. Quan la ceba estigui transparent, hi afegim el vi ranci i deixem que es redueixi a la meitat. Hi afegim la nata i l’aigua reservada i ho cuinem fins que s’espesseixi.

 

ET RECOMANEM

 

Aquest plat combina molt bé amb un puré d’albergínia i xampinyons.


TAMBÉ ET POT INTERESAR…



TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES