POLLASTRE AMB POMA
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
1 cuixa de pollastre desossada (guardem l’os per fer brou)
0.5 ceba picada
0.5 gra d’all picat
1 poma Granny Smith o Golden pelada i tallada a daus
Oli d’oliva
0.25 culleradeta de curri
0.25 culleradeta de canyella
0.5 culleradeta de vinagre de poma
COM HO FEM?
Salem el pollastre i l’enrossim en una paella amb oli d’oliva per totes dues bandes. El reservem.A la mateixa paella, cuinem la ceba amb oli a foc fluix, fins que es caramel·litzi (color daurat que esdevé de la transformació del sucre propi de la ceba), hi afegim l’all i la poma, ho barregem tot bé i ho posem damunt del pollastre per acabar la cocció. Ho deixem coure, tapat, durant 10 minuts. Retirem el pollastre, el condimentem amb sal, espècies i vinagre. Triturem la resta al Turmix. Servim el pollastre amb el puré de poma.
ET RECOMANEM
Podem preparar el mateix plat amb secret de porc.