#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

segon / tardor / hivern /

POLLASTRE AMB POMA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 1 cuixa de pollastre desossada (guardem l’os per fer brou)

 0.5 ceba picada

 0.5 gra d’all picat

 1 poma Granny Smith o Golden pelada i tallada a daus

 Oli d’oliva

 0.25 culleradeta de curri

 0.25 culleradeta de canyella

 0.5 culleradeta de vinagre de poma

 

 


COM HO FEM?

 

Salem el pollastre i l’enrossim en una paella amb oli d’oliva per totes dues bandes. El reservem.A la mateixa paella, cuinem la ceba amb oli a foc fluix, fins que es caramel·litzi (color daurat que esdevé de la transformació del sucre propi de la ceba), hi afegim l’all i la poma, ho barregem tot bé i ho posem damunt del pollastre per acabar la cocció. Ho deixem coure, tapat, durant 10 minuts. Retirem el pollastre, el condimentem amb sal, espècies i vinagre. Triturem la resta al Turmix. Servim el pollastre amb el puré de poma.

 

ET RECOMANEM

Podem preparar el mateix plat amb secret de porc.