PURÉ D’ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
150 g d'albergínia
Oli d'oliva
75 g de xampinyons
Sal
Pebre
150 g de ceba
COM HO FEM?
Tallem l’albergínia longitudinalment per la meitat, fem talls a la polpa, la pintem amb oli d’oliva i la cuinem al forn a 200 °C fins que estigui tendra (uns 25-30 minuts). Netegem els xampinyons, els tallem a quarts i els daurem en oli d’oliva molt calent. Els condimentem amb sal i els reservem. Piquem la ceba i la cuinem a la mateixa paella dels xampinyons, amb un raig d’oli d’oliva fins a caramel·litzar-la. Barregem els xampinyons amb la ceba i l’albergínia, rectifiquem la saó amb sal i pebre, i ho triturem al Turmix.
ET RECOMANEM
Ho podem combinar amb filet de porc a la planxa i SALSA CRIOLLA. Quan fem els xampinyons, és important que tots els trossos estiguin en contacte amb la paella i que l’oli estigui molt calent, per aconseguir que quedin rossos i no deixin anar l’aigua.