«RISOTTO» INTEGRAL DE CEBA, ALGUES I TOFU
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
50 g d'arròs integral
100 ml d’aigua freda
10 g d'espinacs
40 g de tofu
Oli d’oliva
150 g de ceba tallada a daus
COM HO FEM?
Col·loquem l’arròs integral en una olla amb l’aigua i ho coem tapat a foc lent fins que s’absorbeixi l’aigua, uns 35 minuts. Deixem l’alga «wakame» en aigua calenta durant 10 minuts. Tallem el tofu a rodanxes i el daurem amb oli molt calent per ambdós costats, el retirem, el tallem a daus i el reservem.
Sofregim la ceba amb un raig doli a foc mitjà, remenant-ho fins que quedi daurat. Afegim lall, lalga wakame i lalga nori, i ho coem uns minuts més. Afegim el tofu tallat a daus i ho barregem amb la salsa de soja i el tahini. Remenem-ho tot i servim el plat amb les pipes al damunt.
ET RECOMANEM
Aquest «risotto» pot combinar molt bé amb un peix o gambes a la planxa.