RECEPTES DE PROFIT

SALSA DE IOGURT I SAFRÀ

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

30 minuts

Fàcil

Comparteix

NECESSITAREM




 12 brins de safrà

 1 iogurt natural

 1 cullerada d’aigua calenta

 1 cullereta de sucre morè

 cullereta de gingebre ratllat

 

COM HO FEM?

 

Posem els brins de safrà al microones uns segons, els trenquem amb els dits i els barregem amb l’aigua calenta. Ho deixem reposar uns minuts. Barregem el iogurt amb l’aigua de safrà, el gingebre i el sucre.

 

ET RECOMANEM

 

Per acompanyar el pastís LE NEGRE i COMPOTA DE PERA. També podríem combinar aquesta salsa amb una macedònia de fruites. Si hi afegim unes gotes de llima o llimona i una mica de sal, pot servir per acompanyar peix o carn a la planxa.


TAMBÉ ET POT INTERESAR…



"LE NEGRE" – PASTÍS DE XOCOLATA SENSE FARINA

COMPOTA DE PERA