SALSA DE TOMÀQUET I ALL TORRAT
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
3 tomàquets
3 gra d’all
Oli d’oliva
3 fulles d’alfàbrega
Sal
Pebre
COM HO FEM?
Escaldem els tomàquets en aigua bullint 15 segons, els refredem de seguida amb aigua i gel, els pelem i els tallem a daus. Tallem els alls a làmines regulars i els daurem a foc suau en oli d’oliva, fins que agafin un color marró clar. Després hi afegim els tomàquets trossejats i ho cuinem tot uns 25-30 minuts a foc fluix. Hi afegim les fulles d’alfàbrega picades i ho salpebrem.
ET RECOMANEM
Ideal per acompanyar els nyoquis de patata, o qualsevol pasta. Quan escaldem els tomàquets, si hem de fer-ne molts, és convenient ficar-ne només 3 o 4 a l’aigua cada vegada perquè no es refredi i deixi de bullir.