«TAGLIATELLE» AMB ESPINACS I MASCARPONE
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
100 g de tagliatelle
Sal
0.5 gra d’all tallat a làmines
Oli d’oliva
100 g d’espinacs
Sal
Nou moscada
30 ml de nata de cuinar
40 g de formatge mascarpone
20 g de formatge parmesà o qualsevol formatge curat
COM HO FEM?
Escalfem aigua amb sal en una olla gran. Daurem suaument l’all amb oli d’oliva en una cassola o paella gran. Quan agafi color marró, hi afegim els espinacs i els cuinem uns 5 minuts, remenant-los. Hi afegim una mica de sal, nou moscada, nata i mascarpone, i ho deixem bullir suaument 5 minuts més. Quan l’aigua de l’olla trenqui el bull, hi afegim els tagliatelle i els fem seguint les indicacions del paquet. Quan estiguin a punt, els colem i els aboquem a la salsa. Hi afegim el formatge parmesà i ho remenem bé.
ET RECOMANEM
Podem corregir la consistència de la salsa amb una mica d’aigua de la cocció o llet.