Aquest taller va dirigit a alumnes d’educació primària i secundària (de 8 a 14 anys), té una durada de 90 minuts i es realitza a l’aula educativa. Inclou l’educador.
Es treballen els conceptes següents: Què és el malbaratament alimentari? Com s’ha de fer la compra i organitzar els productes? Es poden reaprofitar els aliments?
El taller inclou material didàctic per als alumnes i, a partir de moments quotidians, se’ls fa reflexionar sobre com es compra, com s’emmagatzemen els aliments o bé com podem aprofitar els aliments i no llençar-los preparant diferents àpats.
Exclusiu per a centres educatius.
OBJECTIUS
Difondre el concepte del malbaratament alimentari a les escoles, fomentar i pomoure les bones pràctiques, així com donar a conèixer algunes de les causes del malbaratament i les seves conseqüències.
Descarrega’t el document PDF amb les característiques tècniques AQUÍ
SOL·LICITA EL TALLER
Per raons sanitàries, actualment no està disponible el Taller per a centres educatius.