Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

20 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Rentem les patates i les tallem a daus petits amb pell. Les bullim amb aigua i sal, les escorrem i les refredem. Tallem les mongetes a trossos i les bullim amb la mateixa aigua de les patates, fins que estiguin al dente. Tallem el salmó a trossos petits i el barregem amb les verdures quan estiguin tèbies i amb la resta d’ingredients. Ho barregem bé i servim a temperatura ambient.

NECESSITAREM:

  • 100 g de patates noves
  • 50 g de mongeta tendra
  • 35 g de salmó fumat
  • 1 cullerada de xucrut picat (col fermentada)
  • 0'5 cullerada de tàperes
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 10 g de mostassa antiga
  • 5 ml de vinagre de poma
  • 5 g de mel
  • Sal

ET RECOMANEM

Podem posar una cullerada de vinagre a l’aigua de les patates i així conserven millor la forma.