Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

BUNDT CAKE DE TORRÓ DE COCO

BUNDT CAKE DE TORRÓ DE COCO

Una recepta de:

Laura Almendros de Coure Coulants

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Mitjana

50 minuts

Racions:

2

COM HO FEM?

Preescalfem el forn a 170 ºC. Batem la llet amb el torró de coco amb la batedora eléctrica i reservem la barreja. Barregem la mantega que ha de tenir textura pomada amb el sucre a una batedora de barilles fins que es faci una pasta cremosa. Batem els ous a mà i els anem afegint a la barreja de mantega i sucre de forma gradual sense parar de remenar. Afegim la farina i el llevat tamissat en dos temps, alternant amb la barreja de llet de coco i torró. Un cop tot junt i ben barrejat , aturem la batedora i acabem de remenar a mà amb una espàtula. Pinzellem un motlle amb mantega, aboquem la massa dins i el coem al forn ja preescalfat de dalt i baix uns 35 minuts o fins que sigui cuit. Un cop el treiem del forn, el deixem reposar i el desmotllem a sobre d'una reixeta. Si el volem banyar amb la cobertura, fem bullir la nata i la aboquem a sobre d'un bol que contingui la cobertura de xocolata negra trossejada, remenem bé amb una espàtula fins que es fongui tota la xocolata i aboquem la barreja per sobre del bundt cake. El deixem reposar i refredar abans de tallar-lo.

NECESSITAREM:

  • 45 g mantega
  • 35 g sucre
  • 1 ou/s grans
  • 100 g torró de coco
  • 100 ml llet (de coco; vegetal; de vaca)
  • 100 g farina
  • 5 g llevat
  • 50 g xocolata negra de cobertura
  • 50 ml nata líquida

ET RECOMANEM

Podem substituir el torró de coco per torró de xixona. En aquest cas, no caldria emprar llet de coco però sí qualsevol altra llet ja sigui de vaca o vegetal, que tinguem disponible.