Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Crema de calçots

Crema de calçots

Una recepta de:

@llepaplats

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

20 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

En una cassola amb una mica d’oli, sofregim els calçots, tallats a trossets i els salpebrem al nostre gust. Afegim la patata pelada i tallada a trossos, ho cobrim amb aigua i ho deixem bullir uns 20 minuts. Ho passem per la batedora fins que quedi ben fi, ho rectifiquem amb un pessic de sal i pebre.

NECESSITAREM:

  • Calçots cuits a la brasa
  • Oli
  • Patata
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre

ET RECOMANEM

Calçots, cebes a la brasa, pebrot escalivat al foc de llenya... En aquesta recepta tot el que ha sobrat d'una calçotada o de coure menjar a les brases hi és benvingut.