#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

crema / primer / estiu / tardor /

CREMA DE CARBASSÓ I COCO

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 40 g de porro

 10 g de mantega

 60 g de carbassó

 0.5 gra d’all picat

 150 ml de llet de coco

 0.5 culleradeta de curri

 Sal

 0.5 cullerada de coco ratllat

 

 


COM HO FEM?

 

Tallem el porro a la juliana (a tires fines) i el cuinem amb la mantega en una cassola a foc fluix fins que estigui transparent. Tallem el carbassó a daus o rodanxes fines. Afegim l’all a la cassola amb el carbassó, apugem el foc i ho cuinem durant 5 minuts remenant. Hi afegim la llet de coco, el curri i la sal. Ho bullim suaument 10 minuts i ho triturem amb el Turmix o la batedora fins a aconseguir una textura molt fina. Torrem el coco en una paella sense cap greix, remenant a foc no massa fort. Servim la crema amb el coco torrat per sobre.

 

ET RECOMANEM

Si volem un sabor més potent de carbassó, comencem daurant els trossos de carbassó amb un raig d’oli a foc fort. D’aquesta manera, la caramel·lització potenciarà el gust de la verdura. El coco torrat es pot guardar molt de temps en un pot de vidre fora de la nevera.