#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / vegetal / anual / fred /

HUMMUS

Gonzalo Martínez


NECESSITAREM




 0.25 gra d’all

 100 g de cigrons cuits

 5 ml de suc de llimona

 0.25 culleradeta de comí

 10 g de tahina (pasta de sèsam)

 15 ml d’oli d’oliva verge extra

 10 ml d’aigua

 Sal

 Pebre

 

 


COM HO FEM?

 

Escaldem l’all en aigua bullent durant 15 segons. Escorrem els cigrons i els barregem amb la resta dels ingredients. Ho triturem tot al Turmix un parell de minuts fins a aconseguir una textura molt fina.

 

ET RECOMANEM

També podem fer l’hummus amb mongetes o llenties. Normalment tenen més aigua que els cigrons, per tant, no caldria afegir-hi l’aigua que diu la recepta, i les haurem d’escórrer ben escorregudes. Ens podem menjar l’hummus com un paté, amb torrades, amb verdures crues o com a complement d’un plat de cereals o verdures cuites.