TÀRTAR DE BACALLÀ AMB TOMÀQUETS, OLIVES I PINYONS
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
60 g de bacallà dessalat
60 g de tomàquet madur
Sal
Pebre
20 g d'olives negres
15 g de pinyons
0.25 culleradeta de pell de llimona
0.25 culleradeta de suc de llimona
0.5 culleradeta de cibulet tallat finament
Oli d'oliva extra verge
COM HO FEM?
Tallem el bacallà a daus petits o l’esqueixem. Pelem i tallem el tomàquet a daus petits i el salpebrem. Traiem el pinyol a les olives i les piquem. Barregem el bacallà amb els pinyons, la pell de llimona, el suc, el tomàquet i les olives. Ho amanim tot amb un raig d’oli i ho remenem bé, però suaument. Servim el tàrtar amb el cibulet per sobre.
ET RECOMANEM
Podem servir aquest tàrtar com a aperitiu, posant-lo damunt de torradetes. Si el servim com a plat, podem posar-hi uns crostons pel damunt.