#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

salsa / anual /

«COULIS» DE JULIVERT

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de fulles de julivert

 Gel

 200 g de nata de cuina

 Sal

 Pebre

 

 


COM HO FEM?

 

Escaldem el julivert en aigua bullent amb sal durant 1 minut i seguidament el submergim en aigua amb gel. L’escorrem bé per eliminar el màxim d’aigua possible i el piquem una mica amb ganivet. Bullim la nata i la barregem en una batedora amb el julivert. Ho triturem fins a obtenir una textura molt fina, durant 4-5 minuts.

 

ET RECOMANEM

Combina molt bé amb carns, peixos o com a salsa per a una pasta. Si tenim nata de muntar en comptes de la que demana la recepta, posem 160 g de nata i 40 g d’aigua. També podem fer aquest culis amb alfàbrega, ruca o espinacs.