
BRANDADA DE PEIX BLANC
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
 100 g de patata pelada
 100 g de peix blanc sense pell ni espines
 0.5 gra d’all
 50 ml de nata
 0.25 fulla de llorer
 Un pessic de nou moscada
 Sal
COM HO FEM?
Tallem la patata a làmines homogènies i la fem bullir fins que s’estovi, la colem i en fem un puré. Bullim el peix a foc suau amb la nata, el llorer, l’all i la nou moscada uns 15 minuts o fins que el peix estigui fet. Barregem el peix, les patates i una mica del líquid. Ho salem i hi afegim més líquid si cal. Amb un motlle, donem forma a la brandada a sobre d’una safata amb paper de forn i la pintem amb una mica d’oli. Ho gratinem al forn 15 minuts a 200 °C.
ET RECOMANEM
Amb la brandada podem farcir pebrots del piquillo que després escalfarem al forn. També la podem acompanyar amb una amanida els dies càlids o amb una salsa cremosa els dies més freds.

