
PÚDING DE PA
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
25 g de pa sec
170 ml de llet
25 g de sucre
1 ou
Unes gotes de vainilla
0.5 culleradeta de pell de llimona
2 cullerades de panses
2 cullerades de sucre pel caramel
2 cullerades d'aigua
COM HO FEM?
Trossegem el pa i el posem en un bol. Bullim la llet, l’aboquem sobre el pa i ho deixem reposar uns 10 minuts perquè el pa s’estovi. Esmicolem el pa amb l’ajuda dunes varetes. Batem lou amb el sucre, la vainilla i la pell de llimona. Hi afegim el pa amb la llet, les panses i ho barregem bé. Escalfem el forn a 180 °C. Fem un caramel amb sucre i aigua, i cobrim el fons dun motlle. Hi posem la massa al damunt i ho deixem al forn al bany maria durant 40 minuts.
ET RECOMANEM
Per treure el púding del motlle, escalfem una mica la base a sobre dun fogó per desfer el caramel i que es desenganxi.
El podem servir amb una picada de fruita seca.