
SOPA D’ALL
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
0.5 pebrot sec (o 1 nyora)
1 llesca de pa d'uns 60 g
Oli d'oliva
1 gra d'all
50 g de pebrot verd
150 ml de brou (de carn; pollastre; verdures)
1 ou
Julivert
COM HO FEM?
Posem el pebrot sec en remull durant 10 minuts en aigua bullint.
Enrossim el pa en una cassola amb oli d’oliva i el reservem.
Piquem lall molt fi i lenrossim a la mateixa cassola amb oli. Després hi afegim el pebrot verd tallat molt fi i ho cuinem una estona.
Traiem la polpa dels pebrots secs o nyores.
Afegim a la cassola el pa torrat, la polpa del pebrot i el brou a poc a poc, aixafant el conjunt amb una escumadora.
Finalment, afegim lou a la cassola perquè qualli damunt de la sopa i hi afegim també una mica de julivert picat.
ET RECOMANEM
També ho podem fer aprofitant pa sec. En aquest cas, hem danar amb compte que no es cremi quan el fregim.