#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / sopa / tardor / hivern / anual /

SOPA D’ALL

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 0.5 pebrot sec (o 1 nyora)

 1 llesca de pa d'uns 60 g

 Oli d'oliva

 1 gra d'all

 50 g de pebrot verd

 150 ml de brou (de carn; pollastre; verdures)

 1 ou

 Julivert

 

 


COM HO FEM?

 

Posem el pebrot sec en remull durant 10 minuts en aigua bullint.
Enrossim el pa en una cassola amb oli d’’oliva i el reservem.
Piquem l’all molt fi i l’enrossim a la mateixa cassola amb oli. Després hi afegim el pebrot verd tallat molt fi i ho cuinem una estona.
Traiem la polpa dels pebrots secs o nyores.
Afegim a la cassola el pa torrat, la polpa del pebrot i el brou a poc a poc, aixafant el conjunt amb una escumadora.
Finalment, afegim l’ou a la cassola perquè qualli damunt de la sopa i hi afegim també una mica de julivert picat.

 

ET RECOMANEM

També ho podem fer aprofitant pa sec. En aquest cas, hem d’anar amb compte que no es cremi quan el fregim.