«QUESADILLAS» DE POLLASTRE
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
50 g de ceba
Oli
70 g de restes de pollastre
50 g de restes de formatge
1 "tortilla" de blat
25 g de formatge cremós (filadelfia o mascarpone)
Unes gotes de suc de llimona
Aigua
COM HO FEM?
Pelem la ceba, la tallem a la juliana (a tires fines) i la daurem en una paella amb oli. Barregem la ceba amb el pollastre esmicolat i els formatges ratllats, més o menys en les mateixes proporcions. Posem una tortilla sobre la fusta de tallar, i en cobrim una meitat amb el farciment de pollastre, del gruix d’un dit. Dobleguem la tortilla cobrint el farciment (la vora queda oberta) i fem una mica de pressió. Ho cuinem per ambdós costats en la mateixa paella de la ceba, a foc mitjà, fins que es dauri. Barregem el formatge cremós amb el suc de mitja llimona i una mica d’aigua per donar-li una consistència cremosa. Acompanyem les quesadillas amb la crema agra.
ET RECOMANEM
Un cop muntades les quesadillas, les podem congelar dins d’una bossa o recipient aptes per a congelador. Per regenerar-les, les podem deixar descongelar una estona abans fora de la nevera o descongelar-les al microones. A partir d’aquí continuem com diu la recepta.