POLLASTRE, BACÓ, BOLETS I CERVESA
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
5 g de trompetes de la mort seques (opcional)
Aigua o brou de pollastre
200 g de cuixa de pollastre
Sal
Oli d’oliva
0.5 ceba
0.5 gra d’all
2 talls de bacó picats
50 g de bolets silvestres tallats a trossos
50 ml de cervesa
COM HO FEM?
Remullem els bolets secs en aigua o brou calent. Els escorrem i els reservem. Condimentem el pollastre amb sal i l’enrossim per tots dos costats en una paella amb oli a foc fort. El reservem. En la mateixa paella, daurem la ceba amb l’all, amb una mica d’oli a foc mitjà. Quan es comenci a daurar, hi afegim el bacó, els bolets i les trompetes, i ho cuinem uns minuts. Hi afegim la cervesa i el líquid de remullar les trompetes. Hi posem a dins el pollastre tallat a trossos i acabem la cocció a foc fluix durant uns 20 minuts.
ET RECOMANEM
Si no tenim bolets silvestres, podem utilitzar xampinyons o bolets congelats. És recomanable netejar els bolets amb un drap o pinzell, sense aigua.