#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

salsa / estiu / tardor

«COULIS» DE TOMÀQUET

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 50 g de ceba

 20 g de pebrot vermell

 Oli d'oliva

 15 g de pastanaga

 20 g d'albergínia

 200 g de tomàquet

 2 fulles d’alfàbrega

 0.5 branqueta de farigola

 

 


COM HO FEM?

 

Tallem la ceba i el pebrot a daus i els coem en una cassola amb un raig d’oli a foc fluix fins es que comencin a daurar lleugerament. Pelem i ratllem la pastanaga. Tallem l’albergínia a làmines, després a tires fines i finalment a daus petits. Afegim la pastanaga i l’albergínia al sofregit de ceba i pebrot, i ho deixem coure 5 minuts remenant. Tallem el tomàquet a daus, l’afegim a la cassola i el cuinem 40 minuts a foc mitjà-fluix. Hi afegim les herbes picades i ho cuinem 5 minuts més. Ho triturem molt fi i ho passem pel colador xinés.

 

ET RECOMANEM

Per acompanyar nyoqui de patata o qualsevol tipus de pasta.