
Guia per a la implantació d’iniciatives d’excedents alimentaris en circuits curts
Fundació Ent - Espai Ambiental, novembre 2013
30 julio, 2019/por bumworkc
Guía práctica para reducir los desperdicios alimentarios
Unilever, 2013
30 julio, 2019/por bumworkc
Toolkit: Reducing the Food Wastage Footprint
FAO, 2013
30 julio, 2019/por bumworkc
Aprofitem el menjar. Una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en els sector de l’hosteleria, la restauració i el catering.
Fundació Alícia - UAB, 2013
30 julio, 2019/por bumworkc
El malbaratament dels aliments. Recull d’informació de diferents campanyes.
Diputació de Barcelona, 2014
30 julio, 2019/por bumworkc
Pensa, compra, cuina, menja.
Guia per evitar el malbaratament alimentari. Ajuntament de Barcelona, 2011
30 julio, 2019/por bumworkc
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i comerç minorista.
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària - UAB. Juny 2013)
30 julio, 2019/por bumworkc
Un consum més responsable dels aliments: Propostes per a prevenir i evitar el malbaratament alimentari.
Agència de Residus de Catalunya - UAB. Novembre 2012
30 julio, 2019/por bumworkc
Love Food Hate Waste
Campanya de l’ONG WRAP que treballa aconsellant i oferint informació sobre la reducció de malbaratament alimentari i la sostenibilitat ambiental a governs i entitats. Web en anglès.
30 julio, 2019/por bumworkc