Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Maccarons amb carn a la brasa

Maccarons amb carn a la brasa

Una recepta de:

@elenadomingo

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

20 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem la carn que ens ha sobrat de la calçotada o de la costellada a trossets ben petits. En una paella amb un raig d’oli, sofregim la ceba que haurem tallat a trossets ben petits, afegim una fulla de llorer. Quan sigui ben rossa afegim la carn i la saltegem. Afegim el tomàquet triturat i el salpebrem. Quan sigui cuit ho retirem del foc. En una olla amb aigua abundant, coem els macarrons, seguint les indicacions del fabricant. Quan siguin cuits, els colem i els passem per sota el raig d’aigua freda. Barregem la salsa amb els macarrons ben escorreguts. Ho cobrim amb formatge ratllat d’un tros que ens quedi a la nevera. Abans de menjar, podem posar-ho 5 minuts al gratinador.

NECESSITAREM:

  • Macarrons
  • Ceba
  • Carn a la brasa (de les sobres de la calçotada)
  • Tomàquet triturat
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Pebre
  • Llorer
  • Oli

ET RECOMANEM

Aprofitem els tomàquets madurs per fer la salsa, també queda molt bo afegir al sofregit un trosset de pebrot que tinguem a la nevera. Qualsevol tipus de carn és bona per aquest plat.