Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

POLLASTRE, BACÓ, BOLETS I CERVESA

POLLASTRE, BACÓ, BOLETS I CERVESA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

40 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Remullem els bolets secs en aigua o brou calent. Els escorrem i els reservem. Condimentem el pollastre amb sal i l’enrossim per tots dos costats en una paella amb oli a foc fort. El reservem. En la mateixa paella, daurem la ceba amb l’all, amb una mica d’oli a foc mitjà. Quan es comenci a daurar, hi afegim el bacon, els bolets i les trompetes, i ho cuinem uns minuts. Hi afegim la cervesa i el líquid de remullar les trompetes. Hi posem a dins el pollastre tallat a trossos i acabem la cocció a foc fluix durant uns 20 minuts.

NECESSITAREM:

  • 5 g de trompetes de la mort seques (opcional)
  • Aigua o brou de pollastre
  • 200 g de cuixa de pollastre
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 0'5 ceba
  • 0'5 gra d’all
  • 2 talls de bacó picats
  • 50 g de bolets silvestres tallats a trossos
  • 50 ml de cervesa

ET RECOMANEM

Si no tenim bolets silvestres podem utilitzar xampinyons o bolets congelats. És recomanable netejar els bolets amb un drap o pinzell, sense aigua.