Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

TASCONS DE PATATA I ESPÈCIES

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

45 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Preescalfem el forn a 200 °C. Rentem les patates amb pell, les tallem amb forma de tascons, les tornem a rentar, les eixuguem i les posem en un bol. Afegim un raig d’oli i sal a les patates, les barregem bé i les disposem en una safata de forn. Les coem fins que estiguin rosses i toves per dintre, uns 35 minuts. Després les condimentem amb una barreja de pebre, pebre vermell i curri.

NECESSITAREM:

  • 1 patata
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Curri
  • Pebre vermell

ET RECOMANEM

Aquestes patates poden servir com a guarnició per a carns i peixos o simplement com a aperitiu acompanyades de SALSA DE IOGURT, COGOMBRE I MENTA, o SALSA CREMOSA DE VI RANCI.