#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

amanida / primer / estiu / tàper /

AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de patates noves

 50 g de mongeta tendra

 35 g de salmó fumat

 1 cullerada de xucrut picat (col fermentada)

 0.5 cullerada de tàperes

 50 ml d’oli d’oliva verge extra

 10 g de mostassa antiga

 5 ml de vinagre de poma

 5 g de mel

 Sal

 

 


COM HO FEM?

 

Rentem les patates i les tallem a daus petits amb pell. Les bullim amb aigua i sal, les escorrem i les refredem. Tallem les mongetes a trossos i les bullim amb la mateixa aigua de les patates, fins que estiguin al dente. Tallem el salmó a trossos petits i el barregem amb les verdures quan estiguin tèbies i amb la resta d’ingredients. Ho barregem bé i servim a temperatura ambient.

 

ET RECOMANEM

Podem posar una cullerada de vinagre a l’aigua de les patates i així conserven millor la forma.