AMANIDA DE PATATES, MONGETA I SALMÒ FUMAT
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
100 g de patates noves
50 g de mongeta tendra
35 g de salmó fumat
1 cullerada de xucrut picat (col fermentada)
0.5 cullerada de tàperes
50 ml d’oli d’oliva verge extra
10 g de mostassa antiga
5 ml de vinagre de poma
5 g de mel
Sal
COM HO FEM?
Rentem les patates i les tallem a daus petits amb pell. Les bullim amb aigua i sal, les escorrem i les refredem. Tallem les mongetes a trossos i les bullim amb la mateixa aigua de les patates, fins que estiguin al dente. Tallem el salmó a trossos petits i el barregem amb les verdures quan estiguin tèbies i amb la resta d’ingredients. Ho barregem bé i servim a temperatura ambient.
ET RECOMANEM
Podem posar una cullerada de vinagre a l’aigua de les patates i així conserven millor la forma.