AMANIDA DE POLLASTRE I POMA AL CURRI
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
100 g de restes de pollastre a l’ast o al forn
0.5 poma golden
1 cullerada de suc de llimona
0.25 de branca d’api
1 cullerada de nous picades
3 cullerades de maionesa
0.5 culleradeta de curri
Sal
COM HO FEM?
Esmicolem el pollastre. Tallem la poma a daus petits i la barregem amb el suc de llimona. Tallem l’api a tires longitudinals i després a daus petits, el barregem amb la poma, les nous, el pollastre, la maionesa, el curri i una mica de sal.
ET RECOMANEM
Per a una presentació més atractiva, podem tallar rodanxes primes de poma, transversalment, i enrossir-les lleugerament en una paella amb una mica d’oli. Després, fem capes de poma a la planxa i amanida, com si fos un milfulls.