#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / anual /

BACALLÀ AMB TOMÀQUET, PANSES I PINYONS

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 150 g de bacallà desalat

 100 g de tomàquet ratllat

 1 gra d’all

 0.5 cullerada de pinyons

 1 cullerada d'oli d'oliva

 0.5 cullerada de panses

 Un pessic de sal

 Pebre negre

 

 


COM HO FEM?

 

Pelem i tallem l’all a làmines. Posem l’all, els pinyons i l’oli d’oliva en una cassola, i els cuinem a foc fluix fins que agafin un color marró daurat. Hi afegim el tomàquet i les panses, ho remenem tot i continuem la cocció fins que s’espesseixi. Ho salpebrem. Preescalfem el forn a 180 °C. Posem el bacallà en una safata de forn amb una mica d’oli d’oliva i el cuinem 6 minuts. Per servir-lo, posem una cullerada de salsa de tomàquet al mig del plat i el bacallà al damunt.

 

ET RECOMANEM

En comptes de bacallà, podem fer servir qualsevol mena de peix blanc a la planxa o al forn. També podem reemplaçar els pinyons per avellanes crues filetejades.