«BROWNIE»
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
1 ou
70 g de sucre
40 g de xocolata
35 g de mantega
30 g de farina
0.5 cullereta de llevat en pols
40 g de nous
COM HO FEM?
Escalfem el forn a 180 °C. Batem els ous i el sucre amb varetes elèctriques “en blanc”, és a dir, fins que la preparació creixi el doble, agafi un color groc molt pàl·lid i el sucre no es noti al tacte. Fonem la xocolata i la mantega al bany maria i l’afegim a la barreja d’ous i sucre. Passem la farina i el llevat per un colador molt fi, per evitar grumolls, i els afegim de manera envolupant juntament amb les nous. Ho cuinem al forn durant 20 minuts.
ET RECOMANEM
El brownie creixerà i després de treure’l del forn tornarà a baixar. El podem combinar amb l’almívar, la taronja i una bola de gelat.