CANELONS DE SALMÓ AMB CREMA DE «PIQUILLOS»
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
100 g de salmó
Sal
Oli d’oliva
0.5 ceba
10 g de mantega
50 g de porro
0.5 culleradeta de pell de taronja
30 g de formatge cremòs
Pebre
3 pebrots del piquillo
3 fulles de massa de canelons
COM HO FEM?
Salem el salmó i l’enrossim per tots dos costats a la paella amb un raig d’oli. Tallem la ceba a la juliana (a tires fines) i la coem amb mantega a foc fluix fins que es comenci a caramel·litzar, a la mateixa paella del salmó. Tallem el porro a la juliana i l’afegim a la ceba, fins que estigui tendre. Barregem en un bol el salmó, la meitat de la ceba i el porro, la pell de taronja i la meitat del formatge. Ho triturem al Turmix i ho condimentem amb sal i pebre. Cuinem la massa de caneló i l’omplim amb el farciment. Triturem els pebrots del piquillo amb la resta de la ceba i el porro i el formatge. Ho servim calent per sobre dels canalons.
ET RECOMANEM
Si hem de fer molts canelons, podem posar el farciment en una màniga pastissera perquè sigui més fàcil el muntatge.