#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / anual / nadal /

CANELONS DE SALMÓ AMB CREMA DE «PIQUILLOS»

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de salmó

 Sal

 Oli d’oliva

 0.5 ceba

 10 g de mantega

 50 g de porro

 0.5 culleradeta de pell de taronja

 30 g de formatge cremòs

 Pebre

 3 pebrots del piquillo

 3 fulles de massa de canelons

 

 


COM HO FEM?

 

Salem el salmó i l’enrossim per tots dos costats a la paella amb un raig d’oli. Tallem la ceba a la juliana (a tires fines) i la coem amb mantega a foc fluix fins que es comenci a caramel·litzar, a la mateixa paella del salmó. Tallem el porro a la juliana i l’afegim a la ceba, fins que estigui tendre. Barregem en un bol el salmó, la meitat de la ceba i el porro, la pell de taronja i la meitat del formatge. Ho triturem al Turmix i ho condimentem amb sal i pebre. Cuinem la massa de caneló i l’omplim amb el farciment. Triturem els pebrots del piquillo amb la resta de la ceba i el porro i el formatge. Ho servim calent per sobre dels canalons.

 

ET RECOMANEM

Si hem de fer molts canelons, podem posar el farciment en una màniga pastissera perquè sigui més fàcil el muntatge.