
NECESSITAREM
 Fulles de col
 Patates cuites
 Col cuita
 1 gra d’all
 Restes de carn d’olla
 1 ceba gran
 200 g de paté de porc o d’ànec
 100 ml de brou de Nadal
 100 g de nata líquida
 1 raig de conyac
COM HO FEM?
Escaldem bé les fulles verdes de la col. Refresquem-les perquè no perdin el seu color verd. Sofregim una ceba picada i ho reservem. Sofregim un gra d’all i afegim-hi les patates i la col. També hi afegim restes de carn d’olla. Anem trinxant fins que quedi una pasta. Hi afegim la ceba sofregida. Posem una quantitat considerable de trinxat dins de cada fulla de col i emboliquem sobre si mateixa com si fos un caneló. Fem una salsa de paté. Fem fondre el paté amb nata, brou de Nadal i un raig de conyac. Fem coure la barreja fins que quedi amb textura de salsa. Escalfem els canelons al microones (tapats amb una tapa apta per a microones) i els cobrim amb la salsa de paté ben calenta.

