#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / Nadal / tardor / hivern / vegetal /

CANELONS DE TRINXAT DE COL

Ada Parellada - Semproniana- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 Fulles de col

 Patates cuites

 Col cuita

 1 gra d’all

 Restes de carn d’olla

 1 ceba gran

 200 g de paté de porc o d’ànec

 100 ml de brou de Nadal

 100 g de nata líquida

 1 raig de conyac

 

 


COM HO FEM?

 

Escaldem bé les fulles verdes de la col. Refresquem-les perquè no perdin el seu color verd. Sofregim una ceba picada i ho reservem. Sofregim un gra d’all i afegim-hi les patates i la col. També hi afegim restes de carn d’olla. Anem trinxant fins que quedi una pasta. Hi afegim la ceba sofregida. Posem una quantitat considerable de trinxat dins de cada fulla de col i emboliquem sobre si mateixa com si fos un caneló. Fem una salsa de paté. Fem fondre el paté amb nata, brou de Nadal i un raig de conyac. Fem coure la barreja fins que quedi amb textura de salsa. Escalfem els canelons al microones (tapats amb una tapa apta per a microones) i els cobrim amb la salsa de paté ben calenta.