CARBASSÓ FARCIT DE FORMATGE, NOUS I PERNIL
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
0.5 carbassó
Oli d’oliva
30 g de patata
30 g de formatge ratllat
15 g de pernil salat picat
10 g de nous picades
10 g d’api picat
Sal
Pebre
Nou moscada
COM HO FEM?
Escalfem el forn a 200 °C. Tallem el carbassó transversalment, a trossos de 5 cm. Buidem els trossos de carbassó amb una cullereta i deixem una base (com un petit got). Untem els «gots» de carbassó amb oli i els cuinem al forn 10 minuts o fins que es comencin a daurar una mica. Tallem la patata a làmines fines i la bullim fins que estigui tova. L’escorrem i fem un puré. Barregem la patata amb el formatge, el pernil, les nous i l’api. Ho condimentem amb una mica de sal si cal, pebre i un pessic de nou moscada. Omplim els carbassons amb el farciment i els gratinem al forn.
ET RECOMANEM
Podem servir els carbassons amb un parell de cullerades de SALSA CRIOLLA. També els podem gratinar amb la PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR.