#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / primer / tardor / hivern / fred /

«COULANT» DE BOLETS

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 35 g bolets frescos de temporada

 5 g de mantega

 1 cullerada de conyac

 35 g de nata

 15 g de farina

 1 ou

 Sal

 Pebre

 

 


COM HO FEM?

 

Escalfem el forn a 250 °C. Netegem els bolets i els tallem a trossos. Saltem els bolets amb la mantega un parell de minuts, flamegem-los amb el conyac i li afegim la nata. Deixem-ho refredar. Afegim-hi la farina, l’ou i ho condimentem. Col·loquem la massa en motlles de silicona o en motlles untats amb mantega i enfarinats i deixem-ho coure al forn durant 6 minuts a 250 °C.

 

ET RECOMANEM

També ho podem preparar amb xampinyons, bolets secs remullats o bolets congelats. Podem servir el coulant amb una amanida verda amb oli d’oliva, llimona i sal.