«COULIS» DE TOMÀQUET
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
50 g de ceba
20 g de pebrot vermell
Oli d'oliva
15 g de pastanaga
20 g d'albergínia
200 g de tomàquet
2 fulles d’alfàbrega
0.5 branqueta de farigola
COM HO FEM?
Tallem la ceba i el pebrot a daus i els coem en una cassola amb un raig d’oli a foc fluix fins es que comencin a daurar lleugerament. Pelem i ratllem la pastanaga. Tallem l’albergínia a làmines, després a tires fines i finalment a daus petits. Afegim la pastanaga i l’albergínia al sofregit de ceba i pebrot, i ho deixem coure 5 minuts remenant. Tallem el tomàquet a daus, l’afegim a la cassola i el cuinem 40 minuts a foc mitjà-fluix. Hi afegim les herbes picades i ho cuinem 5 minuts més. Ho triturem molt fi i ho passem pel colador xinés.
ET RECOMANEM
Per acompanyar nyoqui de patata o qualsevol tipus de pasta.