
CREMA FREDA D’ALVOCAT AMB CEBA, PEBROT I POLLASTRE
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
 60 g d'alvocat
 70 ml de brou de pollastre
 1 cullerada de suc de llimona
 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
 Sal
 Pebre
 50 g de ceba
 50 g de pebrot
 Oli
 40 g de restes de pollastre a l’ast o rostit
 0.5 cullerada de coriandre fresc (opcional)
COM HO FEM?
Triturem al Turmix l’alvocat trossejat amb el brou o la llet, el suc de llimona, l’oli verge extra, sal i pebre. Ho reservem. Pelem la ceba i netegem el pebrot, els tallem tots dos a la juliana (a tires fines) i els daurem en una paella amb oli a foc fort, remenant. Ha de quedar daurat i una mica cruixent. Barregem les verdures saltades amb el pollastre esmicolat i el coriandre picat. Servim la crema a temperatura ambient amb la barreja de pollastre i verdures tèbies pel damunt.
ET RECOMANEM
Podem substituir el brou de pollastre per llet de vaca o llet de civada, o per una barreja de iogurt natural i aigua. En aquest últim cas, hem de reduir una mica el suc de llimona.



