TÀRTAR DE SALMÓ, ALVOCAT, MANGO I SAFRÀ
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
70 g de salmó
40 g d’alvocat madur
40 g de mango madur
1 cullerada d’oli d'oliva verge extra
0.5 cullerada d’oli de sèsam
1 cullerada de salsa de soja
0.25 culleradeta de menta fresca picada
0.25 culleradeta de coriandre fresc picat
0.25 culleradeta de farigola fresca picada
Sèsam torrat
Salsa de safrà:
6 brins de safrà
1 cullerada d'aigua
4 cullerades de nata
Sal
Pebre
COM HO FEM?
Piquem el salmó, tallem l’alvocat i el mango a daus petits i ho barregem tot amb l’oli d’oliva i el sèsam, la salsa de soja i les herbes picades.
Per fer la salsa de safrà, remullem el safrà en aigua calenta uns minuts, hi afegim la nata i la posem al foc fins que s’espesseixi. La salpebrem.
Posem el tàrtar en un motlle al mig del plat, el decorem per sobre amb les llavors de sèsam i acabem amb la salsa de safrà al voltant.
ET RECOMANEM
Si tenim a la nevera una mica de salmó fumat, podem posar-lo juntament amb el salmó cru, mig i mig.