#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

crema / primer / fred / primavera / estiu / tardor /

CREMA FREDA D’ALVOCAT AMB CEBA, PEBROT I POLLASTRE

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 60 g d'alvocat

 70 ml de brou de pollastre

 1 cullerada de suc de llimona

 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra

 Sal

 Pebre

 50 g de ceba

 50 g de pebrot

 Oli

 40 g de restes de pollastre a l’ast o rostit

 0.5 cullerada de coriandre fresc (opcional)

 

 


COM HO FEM?

 

Triturem al Turmix l’alvocat trossejat amb el brou o la llet, el suc de llimona, l’oli verge extra, sal i pebre. Ho reservem. Pelem la ceba i netegem el pebrot, els tallem tots dos a la juliana (a tires fines) i els daurem en una paella amb oli a foc fort, remenant. Ha de quedar daurat i una mica cruixent. Barregem les verdures saltades amb el pollastre esmicolat i el coriandre picat. Servim la crema a temperatura ambient amb la barreja de pollastre i verdures tèbies pel damunt.

 

ET RECOMANEM

Podem substituir el brou de pollastre per llet de vaca o llet de civada, o per una barreja de iogurt natural i aigua. En aquest últim cas, hem de reduir una mica el suc de llimona.