#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / primer / anual /

CREPS DE BACÓ I PORRO

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 80 g de farina

 1 ou

 175 ml de llet

 Sal

 Mantega

 

Per fer el farcit:

 

 0.5 ceba

 0.5 cullerada de mantega

 50 g de bacó

 100 g porro

 1 cullerada de formatge cremós

 Sal

 Pebre

 


COM HO FEM?

 

Barregem els ingredients de la massa i els triturem amb el Turmix. Cuinem la ceba tallada amb la mantega fins que es comenci a daurar, hi afegim el bacó tallat a daus petits i ho cuinem una estona més. Piquem el porro i l’afegim al sofregit, ho cuinem tot tapat a foc no gaire fort fins que el porro estigui tou. Ho deixem refredar una mica, hi afegim el formatge, la sal i el pebre. Cuinem les creps en una paella pintada amb oli, i les farcim.

 

ET RECOMANEM

Si ens sobren creps, ens les podem menjar per postres amb melmelada o almívar de llet, o bé les podem congelar.