CREPS DE BACÓ I PORRO
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
80 g de farina
1 ou
175 ml de llet
Sal
Mantega
Per fer el farcit:
0.5 ceba
0.5 cullerada de mantega
50 g de bacó
100 g porro
1 cullerada de formatge cremós
Sal
Pebre
COM HO FEM?
Barregem els ingredients de la massa i els triturem amb el Turmix. Cuinem la ceba tallada amb la mantega fins que es comenci a daurar, hi afegim el bacó tallat a daus petits i ho cuinem una estona més. Piquem el porro i l’afegim al sofregit, ho cuinem tot tapat a foc no gaire fort fins que el porro estigui tou. Ho deixem refredar una mica, hi afegim el formatge, la sal i el pebre. Cuinem les creps en una paella pintada amb oli, i les farcim.
ET RECOMANEM
Si ens sobren creps, ens les podem menjar per postres amb melmelada o almívar de llet, o bé les podem congelar.