NECESSITAREM
1 carbassó
150 g de mató
50 g de nous
50 g de festucs
0.5 llauna de piquillos
100 ml d'oli d'oliva
1 gra d'all
Sal
COM HO FEM?
Tallem el carbassó a làmines molt fines. Fem una barreja amb el mató, les nous picades i els festucs picats. Estirem cada làmina de carbassó i la farcim amb una bona cullerada de mató. Ara fem la salsa de piquillos. Piquem l’all i el coem amb els piquillos i un bon raig de vi blanc, lentament, fins a evaporar el vi blanc i fins que l’all sigui cuit. Triturem el resultat i emulsionem amb oli. Salpebrem. En el plat posem una base de salsa de piquillos i acabem amb els rotllets a sobre.
ET RECOMANEM
Per descomptat podeu fer servir tota mena de fruita seca, o fins i tot podeu substituir la fruita seca per fruita assecada, de l’estil orellanes, prunes, etc.