#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / tapa / fred / estiu /

EMBOLIC DE CARBASSÓ AMB MATÓ I FRUITA SECA

Ada Parellada - Semproniana- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 1 carbassó

 150 g de mató

 50 g de nous

 50 g de festucs

 0.5 llauna de piquillos

 100 ml d'oli d'oliva

 1 gra d'all

 Sal

 

 


COM HO FEM?

 

Tallem el carbassó a làmines molt fines. Fem una barreja amb el mató, les nous picades i els festucs picats. Estirem cada làmina de carbassó i la farcim amb una bona cullerada de mató. Ara fem la salsa de piquillos. Piquem l’all i el coem amb els piquillos i un bon raig de vi blanc, lentament, fins a evaporar el vi blanc i fins que l’all sigui cuit. Triturem el resultat i emulsionem amb oli. Salpebrem. En el plat posem una base de salsa de piquillos i acabem amb els rotllets a sobre.

 

ET RECOMANEM

Per descomptat podeu fer servir tota mena de fruita seca, o fins i tot podeu substituir la fruita seca per fruita assecada, de l’estil orellanes, prunes, etc.