#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

segon / Nadal / tardor / hivern /

FILET DE PORC AMB SALSA DE TORRÓ

Ada Parellada - Semproniana- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 1 filet de porc

 50 ml de conyac

 Oli

 Sal

 

Per a la salsa de torró

 

 100 g de torró tou

 50 g de conyac

 150 ml de nata líquida

 100 ml de brou de pollastre (pot ser de brou de Nadal)

 Sal (només si cal)

 


COM HO FEM?

 

En una paella ben calenta, amb una mica d’oli, marquem el filet salpebrat i tallat. Afegim el conyac i flamegem. Reservem. Tallem el torró i el posem a la paella on hem cuinat el filet. Afegim el conyac i remenem bé. Afegim la nata i el brou I deixem coure lentament fins que redueixi i tot agafi textura de salsa. Salpebrem, si cal. Salsem el filet de porc i acompanyem amb unes verdures saltades o unes patates bullides.