GUACAMOLE
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
50 g d’alvocat madur
0.25 cullerada de suc de llima o llimona
1 cullerada d’oli d’oliva
10 g de ceba picada
10 g de pebrot vermell picat
10 g de pebrot verd picat
10 g de tomàquet picat
0.5 cullerada de coriandre fresc picat
Sal
Pebre
Unes gotes de Tabasco
COM HO FEM?
Fem un puré amb l’alvocat, el suc i l’oli. Barregem dins la resta d’ingredients.
ET RECOMANEM
Per guardar-lo, donem un parell de cops a la base del recipient per eliminar l’aire que hi pugui haver a l’interior i tapem el guacamole amb paper de plàstic, que estigui en contacte amb la superfície del guacamole. Tot i això, pot oxidar-se una mica. Si ens passa això, abans de servir-lo traiem la part fosca que es forma a sobre. Si de sobte arriba un convidat d’última hora i no tenim prou guacamole, el podem «allargar» amb una mica de llet o nata. Per combinar amb QUESADILLAS DE POLLASTRE, ENCHILADAS DE VERDURES.