#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / anual

MAGDALENES DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 100 g de farina

 7 g de llevat

 2 ous

 25 ml d'oli d'oliva

 50 ml de llet

 5 g de sal

 30 g de pernil dolç

 30 g de formatge tallat a daus

 

 


COM HO FEM?

 

Escalfem el forn a 170 °C. Passem la farina i el llevat per un colador de malla fina. Barregem els ous, l’oli, la llet i la sal, i els afegim a la farina i el llevat. Triturem la massa amb el Turmix i hi incorporem el pernil dolç tallat a trossos petits i el formatge. Posem la massa en motlles de magdalena i la cuinem durant 25 minuts.

 

ET RECOMANEM

El formatge pot ser curat o semicurat de cabra, ovella o vaca.