«MINIBURGUERS» DE SALMÓ I MILL
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
0.5 ceba
Oli d’oliva
90 g de mill bullit
90 g de salmó
0.5 culleradeta d’anet picat
0.5 culleredeta d’alfàbrega picada
Sal
Pebre
COM HO FEM?
Tallem la ceba a daus, i la sofregim amb un raig d’oli a foc mitjà. Quan agafi color, hi afegim el mill, el cuinem un parell de minuts remenant i hi afegim 2 mesures i mitja d’aigua per una de mill. Ho cuinem tapat a foc molt suau fins que s’absorbeixi tot el líquid. Ho refredem. Trossegem el salmó, el barregem amb el mill, les herbes, la sal i el pebre. Ho triturem al Turmix o robot de cuina i donem forma als miniburguers. Fem els burguers a la planxa per tots dos costats amb oli d’oliva.
ET RECOMANEM
Per aconseguir 90 g de mill bullit, hem de posar al voltant de 35 g de mill cru. Acompanyem els burguers amb SAMFAINA.