MOUSSE DE LLIMONA
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
45 g de mantega
60 ml de suc de llimona
1 culleradeta de pell de llimona
40 g de sucre llustre
1 ou
COM HO FEM?
Primer de tot fem el lemond curd: fonem al bany maria la mantega amb el suc, la pell de llimona i el sucre. Hi afegim els ous batuts i ho cuinem tot sense deixar de remenar fins que s’espesseixi. Ho deixem refredar. Finalment, per fer la mousse, barregem molt suaument la nata amb el lemon curd fred i ho repartim en gots de xacolí o en copes.
ET RECOMANEM
Si no tenim sucre de llustre, podem utilitzar el normal. El lemon curd es pot menjar sol amb torrades com si fos melmelada. La mousse es pot congelar en motlles individuals. L’hem de treure del congelador una hora abans de servir-la. Podem acompanyar la mousse de maduixes fresques o fruites vermelles.