RECEPTES DE PROFIT

LLENGÜES DE GAT – GALETES CRUIXENTS

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

20 minuts

Molt fàcil

Comparteix

NECESSITAREM




 1 clara d’ou

 40 g de mantega a temperatura ambient

 40 g de sucre llustre

 40 g de farina

 

Per fer diferents gustos

 

 Pell de llimona

 Pell de taronja

 Canyella

 Cafè soluble

 

COM HO FEM?

 

Barregem els ingredients en un bol fins a obtenir una massa homogènia. Hi podem afegir algun o diversos dels ingredients suggerits per aconseguir diferents gustos.

Escalfem el forn a 170 °C. A sobre d’una safata amb paper de forn o una planxa de silicona, donem forma a les galetes amb una cullera, repartint una culleradeta de massa i fent moviments circulars centrífugs pressionant suaument la massa per fer un cercle. Tota la galeta ha de tenir el mateix gruix.

Posem la safata uns minuts a la nevera o al congelador perquè les galetes mantinguin la forma després al forn. Les cuinem al forn fins que estiguin rosses, uns 7-8 minuts.

 

ET RECOMANEM

 

Aquestes galetes poden acompanyar postres com la MOUSSE DE LLIMONA, LE NEGRE, NATILLA DE TARONJA, per donar-hi un punt cruixent. El rovell que ens sobra el podem fer servir per preparar PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR.


TAMBÉ ET POT INTERESAR…



"LE NEGRE" – PASTÍS DE XOCOLATA SENSE FARINA

CREMA DE TARONJA

MOUSSE DE LLIMONA

PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR