#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

Postres / Vegetal / Tàper / Dolç / Tardor / Hivern

PASTÍS DE PURÉ DE CARBASSA AMB XOCOLATA

@chica_crossfit


NECESSITAREM




 200 g de puré de carbassa

 250 g de farina integral

 125 ml d'oli d'oliva

 100 ml de beguda d'arròs (o llet)

 100 g de sucre "panela"

 1 polsim de sal

 Canyella en pols

 1 sobre de llevat

 Ratlladura de pell de taronja

 Pipes de carbassa

 Fideus de xocolata

 

 


COM HO FEM?

 

Barregem molt bé el puré de carbassa (que hem aprofitat d’un altre àpat), la farina integral, l’oli, la beguda d’arròs, la panela, la ratlladura de la taronja, el sobre de llevat, la canyella en pols i el polsim de sal i ho posem en un motlle untat en oli. Ho deixem coure uns 45-50 minuts al forn preescalfat a 180°C. Un cop el retirem del forn, el desemmotllem i el cobrim amb les pipes i els fideus de xocolata.

 

ET RECOMANEM

La «panela» és sucre de canya sense refinar, conserva totes les vitamines i minerals presents en la canya de sucre. Per això és considerat com el sucre més pur i natural.