PASTÍS DE PURÉ DE CARBASSA AMB XOCOLATA
@chica_crossfit
NECESSITAREM
200 g de puré de carbassa
250 g de farina integral
125 ml d'oli d'oliva
100 ml de beguda d'arròs (o llet)
100 g de sucre "panela"
1 polsim de sal
Canyella en pols
1 sobre de llevat
Ratlladura de pell de taronja
Pipes de carbassa
Fideus de xocolata
COM HO FEM?
Barregem molt bé el puré de carbassa (que hem aprofitat d’un altre àpat), la farina integral, l’oli, la beguda d’arròs, la panela, la ratlladura de la taronja, el sobre de llevat, la canyella en pols i el polsim de sal i ho posem en un motlle untat en oli. Ho deixem coure uns 45-50 minuts al forn preescalfat a 180°C. Un cop el retirem del forn, el desemmotllem i el cobrim amb les pipes i els fideus de xocolata.
ET RECOMANEM
La «panela» és sucre de canya sense refinar, conserva totes les vitamines i minerals presents en la canya de sucre. Per això és considerat com el sucre més pur i natural.