#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

Primer / Segon / Vegetal / Tàper / Tapa / Anual

PIZZA AMB MASSA D’ESPELTA

@pianoveu


NECESSITAREM




 Per a la massa

 250 g de farina d'espelta

 60 ml d'oli

 125 ml de cervesa

 Sal

 Per al farcit

 Mozzarella ratllada

 Tomàquets madurs

 

 


COM HO FEM?

 

Per fer la massa, barregem tots els ingredients fins a aconseguir una massa que no se’ns enganxi a la mà i li donem la forma de la safata que anirà al forn. Damunt la massa afegim el tomàquet ratllat i la mozzarella ratllada. Posem la pizza al forn durant uns 25 minuts a 180°C.

 

ET RECOMANEM

La pizza és ideal per posar-hi qualsevol aliment que ens hagi sobrat. L’espelta és una varietat de blat, la més antiga del món. A més, és més fàcil de digerir i aporta més nutrients que la farina de blat tradicional.