#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

segon / tardor / hivern /

POLLASTRE, BACÓ, BOLETS I CERVESA

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 5 g de trompetes de la mort seques (opcional)

 Aigua o brou de pollastre

 200 g de cuixa de pollastre

 Sal

 Oli d’oliva

 0.5 ceba

 0.5 gra d’all

 2 talls de bacó picats

 50 g de bolets silvestres tallats a trossos

 50 ml de cervesa

 

 


COM HO FEM?

 

Remullem els bolets secs en aigua o brou calent. Els escorrem i els reservem. Condimentem el pollastre amb sal i l’enrossim per tots dos costats en una paella amb oli a foc fort. El reservem. En la mateixa paella, daurem la ceba amb l’all, amb una mica d’oli a foc mitjà. Quan es comenci a daurar, hi afegim el bacó, els bolets i les trompetes, i ho cuinem uns minuts. Hi afegim la cervesa i el líquid de remullar les trompetes. Hi posem a dins el pollastre tallat a trossos i acabem la cocció a foc fluix durant uns 20 minuts.

 

ET RECOMANEM

Si no tenim bolets silvestres, podem utilitzar xampinyons o bolets congelats. És recomanable netejar els bolets amb un drap o pinzell, sense aigua.