ROTLLETS CRUIXENTS DE SALMÓ, ESPINACS I MOSTASSA ANTIGA
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
150 g de salmó
Sal
Oli d'oliva
25 g d'espinacs congelats
1 fulla de pasta brick
30 g de iogurt natural
0.25 cullerada de mostassa antiga
0.5 culleradeta d'anet fresc picat (opcional)
Pebre
COM HO FEM?
Salem el salmó i l’enrossim en una paella amb oli molt calent, només per una banda, molt poca estona, perquè quedi cru a l’interior. El traiem i el deixem refredar.A la mateixa paella, saltem els espinacs un parell de minuts i els deixem refredar. Preescalfem el forn a 220 °C. Estenem una làmina de pasta brick sobre la superfície de treball, posem el salmó al mig amb la part crua cap a dalt. Repartim els espinacs a sobre del salmó, dobleguem la massa dels costats cap al mig i embolicar el salmó com si fos un canaló o un spring roll. Ho cuinem al forn 10 minuts. Per a la salsa, barregem el iogurt amb la mostassa, l’anet, la sal i el pebre. Servim els rotllets amb una base de salsa i tallats per la meitat.
ET RECOMANEM
Quan cuinem els espinacs, és important que s’evapori tot el líquid perquè no mullin la pasta brick. Si ens agrada el salmó més fet, quan l’enrossim a la paella, ho podem fer per tots dos costats.