ROTLLETS DE CARBASSÓ, FORMATGE I TOMÀQUET SEC
Gonzalo Martínez - Espai Boisà
NECESSITAREM
4 meitats de tomàquet sec
Aigua calenta
0.5 carbassó
Oli d’oliva
50 g de formatge fresc (de cabra; ovella; vaca)
6 fulles d’alfàbrega fresca
Sal
Pebre negre
COM HO FEM?
Hidratem els tomàquets secs amb l’aigua calenta durant 15 minuts. Després els tallem per la meitat. Amb un pelador de patates, tallem làmines llargues de carbassó i les cuinem a la graella o paella amb oli per tots dos costats. Han de quedar ben rosses. Estirem una làmina de carbassó i posem en un extrem un tros de tomàquet, un tros de formatge i alfàbrega, i la tanquem fent un rotlle. Ho assaonem amb una mica de sal i pebre.
ET RECOMANEM
Si el carbassó és massa ample per al pelador de patata, podem fer un tall longitudinal al carbassó i d’aquesta manera serà més fàcil tallar les làmines.